Back to overview 14 mei 2020

Demontabele parkeergarage Strijp-S in Eindhoven krijgt 3de leven!

Bij EZ Park hechten we grote waarde aan circulariteit en duurzaamheid. We ontwikkelen ons niet alleen als specialist in bovengrondse parkeergarages, maar ook als een duurzame en maatschappelijk verantwoorde organisatie. Hiertoe hanteren wij een beleidsvisie en gaan we verantwoord om met zowel mensen, milieu, energie als grondstoffen!
 

Parkeergarages van EZ Park zijn demontabel en modulair opgebouwd. Het hergebruik en/of recycling van een garage in zijn geheel of in gedeelte is mogelijk. Ook is de uit- of inbreiding gemakkelijk te realiseren. Parkeergarages van EZ Park kunnen duurzaam en met een snelle doorlooptijd worden gebouwd, maar ook weer gedemonteerd en elders opgebouwd worden. Dit zorgt dat we flexibel zijn en wijzigingen in situaties snel door kunnen voeren, wat bij parkeervoorzieningen noodzakelijk zou moeten zijn. Hiermee stimuleren en steunen wij onze visie op duurzaamheid en de circulaire economie zo veel mogelijk als kan!
 

Demontabele parkeergarage Strijp-S

Destijds hebben we een parkeergarage, oorspronkelijk afkomstig uit Utrecht, opgekocht. De garage hebben wij vervolgens volledig gedemonteerd en opnieuw elders opgebouwd. Deze garage hebben we een 2de leven gegeven op het oude Philips terrein bekend als Strijp-S in Eindhoven, waar het enige tijd heeft gediend als tijdelijke parkeervoorziening. Maar ook ditmaal komt een nieuwe bestemming voor de garage. De parkeergarage wordt wederom volledig gedemonteerd om elders in Nederland opgebouwd te worden en wordt voorzien van een derde leven! Een mooi circulair oogpunt. De parkeergarage, gelegen naast het klokgebouw, zal plaats maken voor een nieuw gebouw ten behoeve van wonen, werken en kantoren. Op deze manier stimuleren wij de circulaire economie door te laten zien wat de mogelijkheden zijn en voeren wij onze visie tot flexibele parkeergarages verder door! Momenteel wordt de parkeergarage door ons gedemonteerd, maar weten we nog niet waar onze opdrachtgever hem graag herplaatst ziet worden. Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op.
 

Parkeergarage Strijp-S

Circulaire parkeergarage

Demontabele parkeergarage