projects

DPD

 • Klant
  DPD
 • Capaciteit
  48 bussen 233 auto's
 • Duur bouw
  5 maanden
 • Systeem
  Garage type A
Distributiebussen en personenauto's

Distributiebussen en personenauto's

Om aan de vraag van de stalling van zowel distributiebussen als personenauto's te voldoen is een parkeergarage van 3 verdiepingen ontwikkeld. Op de begane grondlaag is ruimte voor 48 distributiebussen. Hier is rekening gehouden met een bruto hoogte van 4,3 meter hoger dan het standaard EZ Park systeem. De verdiepingen hebben een standaardhoogte van 2,9 meter. De kolomafstanden zijn 10 meter, waardoor de distributiebussen genoeg manoeuvreerruimte hebben. De naastgelegen brede hellingbaan zorgt dat de personenauto's omhoog gevoerd worden. De ruimte onder de hellingbaan wordt benut als fietsenstalling.

Trappenhuis en gevels

Trappenhuis en gevels

Naast de parkeergarage bevindt zich het hoofdtrappenhuis met een lift en een aantal facilitaire ruimten. Het hoofdtrappenhuis wordt met een industriële stalen brug verbonden met de glazen vliesgevel die naar de kantoren en uiteindelijk het depot leidt. De gevels zijn gemaakt van standaard spijlenwerk wat incidenteel begroeid is met klimplanten.

“Wij van EZ Park zijn gespecialiseerd in het snel bouwen van bovengrondse parkeergarages en denken graag met de opdrachtgever mee.”

 

2 afbeeldingen naast elkaar
2 afbeeldingen naast elkaar