projects

Overkapping Eindhoven Airport

In opdracht van Eindhoven Airport bouwden we deze schitterende 400+ meter lange overkapping ten behoeve van de looppaden op het platform.

Comfort

Comfort

De overkapping die op het platform van de luchthaven wordt gebouwd ten behoeve van extra comfort voor de passagiers.
Reizigers zullen nu droog en beschermd van weersinvloeden van en naar het vliegtuig kunnen lopen en tegelijkertijd genieten van al het bijzonders wat onze regio te bieden heeft.
Met de realisatie van de overkapping op het platform verhoogt Eindhoven Airport het comfort voor haar reizigers.
Een goede voorbereiding en samenwerking in de totstandkoming van de overkapping leverden een mooi eindresultaat op.
De galerij biedt extra comfort aan de reizigers

Met de realisatie van de overkapping op het platform verhoogt Eindhoven Airport het comfort voor haar reizigers. Zij zullen nu droog en beschermd van weersinvloeden van en naar het vliegtuig kunnen lopen. De galerij biedt extra comfort aan de reizigers 

Bouwproces

Bouwproces

bouwproces

bouwproces

Iedere nacht is er door onze vakbekwame montageploeg in twee richtingen gewerkt aan deze indrukwekkende overkapping. Ook werd er overdag gelijktijdig op de achtergrond op onze HUB, van waaruit de diverse constructieonderdelen en bouwmaterialen in samengestelde vrachten naar de projectlocatie worden vervoerd, hard gewerkt om op het platform aan de overkapping te kunnen bouwen.

Ontwerp

Ontwerp

In de overkapping is een bijzonder ontwerp te zien met daarin een prominente plek voor iconen uit de regio zoals Van Gogh, innovaties, architectuur, kunst en cultuur die een beeld geven van Eindhoven. Ook is een fraaie "partnerwand" opgenomen dat een ode brengt aan o.a. PSV en Brainport Eindhoven. Een mooi gebaar van EHV Airport en een visitekaartje voor de regio.

“Bekijk de video!”