Oplossingen

EZ Park bouwt modulaire bovengrondse parkeergarages. Daardoor realiseren we uw parkeergarage snel, duurzaam en zonder overlast voor u en uw omgeving. Wilt u weten welk type parkeergarage het beste bij uw parkeervraagstuk past? We kunnen het vandaag nog met u bespreken.

Wanneer u kiest voor een bovengrondse parkeergarage, kiest u verstandig. Want een bovengrondse garage is flexibel in te richten, kan als tijdelijke parkeergarage ingezet en zelfs opnieuw gebruikt worden. Dat betekent dat de door u gekozen module kan mee groeien met uw organisatie, of kan mee verhuizen naar uw nieuwe bedrijfslocatie.

Afhankelijk van specifieke wensen, de ruimtelijke setting en het budget kunnen verschillende configuraties worden toegepast. Voor alle configuraties geldt dat ze modulair, demontabel en herbruikbaar zijn.

EZ Park heeft de volgende configuraties van parkeergarages:

Bovengrondse parkeergarage met hellingbaan buiten Garage configuratie A
Hellingbaan buiten
Bekijk deze parkeergarage >
 
Bovengrondse parkeergarage met interne hellingbaan Garage configuratie B
Interne hellingbaan
Bekijk deze parkeergarage >
 
Bovengrondse parkeergarage met interne hellingbaan Garage configuratie C
Interne hellingbaan met hellingbaan parkeren
Bekijk deze parkeergarage >
 
Bovengrondse parkeergarage met wokkel Garage configuratie D
De wokkel
Bekijk deze parkeergarage >
 
Bovengrondse parkeergarage met split-level Garage configuratie E
De split-level
Bekijk deze parkeergarage >

Op basis van één van de modules ontwerpen we een duurzame parkeergarage die precies aansluit op uw parkeerbehoeften, nu en in de toekomst. Ook zorgen we ervoor dat de parkeergarage past bij de omgeving en de locatie. Daarbij verliezen we geen moment de eindgebruiker uit het oog: een EZ Park parkeergarage biedt optimaal parkeercomfort en veiligheid voor uw medewerkers, uw klanten en andere gebruikers.

Bekijk ook onze video > https://www.youtube.com/watch?v=JCQCMNO3zMw&t

We denken desgewenst met u mee over de financiering van uw parkeergarage. Daarnaast kunnen we u ondersteunen bij het, toch vaak complexe, vergunningentraject. Tijdens de daadwerkelijke bouw realiseren wij uw parkeergarage exact volgens het ontwerp en binnen de afgesproken termijn. Ook goed om te weten is dat we uw parkeergarage, door het modulaire aspect en onze effectieve werkwijze, kostenefficiënt voor u realiseren.

Ook na de oplevering kunnen we u ondersteunen, bijvoorbeeld bij het beheer en de exploitatie van de parkeergarage. U kunt dus blijvend op ons rekenen.