Onze aanpak

Wij ontwerpen, ontwikkelen, bouwen én herplaatsen bovengrondse parkeergarages

In het kort? We ontwerpen, ontwikkelen, bouwen én herplaatsen bovengrondse parkeergarages. Natuurlijk is de bouw van een bovengrondse parkeergarage een complex project, maar door onze aanpak, kennis en ervaring hoeft u zich daar geen moment zorgen over te maken. Hoe ziet uw parkeervraagstuk eruit, wat zijn de wensen en mogelijkheden en welke oplossing past daar het beste bij? Wij geven hierbij advies, werken met korte lijnen en hanteren een kostenefficiënte werkwijze. Zo realiseren we altijd duurzame parkeeroplossingen voor een financieel aantrekkelijke prijs.

Duurzame oplossing

Wij onderscheiden ons door flexibiliteit in zowel onze organisatie als bouwproces. Bij aanvang van een project komen onze vaste bouwpartners bij elkaar met elk hun eigen specialisme. De ervaring die wij hebben opgebouwd met onze bouwpartners stelt ons in staat om een korte bouwtijd te realiseren en een financieel aantrekkelijk product te leveren. Met een aantal berekeningen zijn wij tot een aantal voorgecalculeerde modules gekomen die een maximaal rendement garanderen op iedere terreinafmeting. Bij EZ Park kunt u vertrouwen op een korte doorlooptijd, heldere communicatie, een soepel lopend project, minimale overlast en een uitstekend eindresultaat!

Dankzij slim gebruik van duurzame materialen als staal en beton is iedere parkeergarage makkelijk uit te breiden en zelfs demontabel. Na het plaatsen van de staalconstructie worden prefab betonnen vloerdelen gekoppeld met droge punt- en lijnverbindingen. Juist door het inzetten van gespecialiseerde partners kunnen wij het project in zijn geheel uitvoeren: van ontwerp tot en met het realiseren van infrastructuur en het plaatsen van energie- en verlichtingsinstallaties naar keuze. Een uiterst duurzame oplossing voorzien van vrije afwerking geheel naar eigen wens en budget.

De bovengrondse parkeergarage The Joan II in Amsterdam
De groene, duurzame parkeergarage Radix op WUR

Vast bouwteam

EZ Park realiseert alle garages in een vast bouwteam. Door te werken in een bouwteam met een vaste kern, wordt effectief omgegaan met kennis, tijd én geld. Bovendien is er één duidelijk aanspreekpunt voor de klant. Die communicatie verloopt snel, direct en er kan geschakeld worden. Zo wordt in korte tijd een financieel aantrekkelijk, duurzame parkeeroplossing naar wens gerealiseerd. Zelfs de architect is altijd hetzelfde. Bovendien kunnen innovaties direct worden toegepast en opgenomen worden in onze aanpak, zowel in techniek als planning en proces.

Meer weten?

Bekijk onze projecten of neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Dan weet u snel welk type parkeergarage het beste bij uw vraagstuk past. Ook kunnen we u een indicatie geven van de kosten.