Oplossingen

Oplossingen voor uw parkeerbehoeften

EZ Park ontwerpt, ontwikkeld, bouwt én herplaatst modulaire, bovengrondse parkeergarages. Daardoor realiseren we uw parkeergarage snel, duurzaam en zonder overlast voor u en uw omgeving. Op basis van voorgecalculeerde modules die maximaal rendement garanderen, ontwerpen we in BIM een parkeergarage op maat die voldoet aan alle gebruiks- en kwaliteitseisen. Wil je weten welk type parkeergarage het beste bij jouw parkeervraagstuk past? We kunnen het vandaag nog met je bespreken.

bovengrondse en modulaire parkeergarage op Eindhoven Airport

Onze modules

Wanneer je kiest voor een bovengrondse parkeergarage, kies je verstandig. Want een bovengrondse parkeergarage is flexibel in te richten, kan als tijdelijke parkeergarage ingezet en zelfs opnieuw gebruikt worden. Dat betekent dat de door jou gekozen module kan mee groeien met jouw organisatie of zelfs kan mee verhuizen naar jouw nieuwe bedrijfslocatie. Afhankelijk van specifieke wensen, de ruimtelijke setting en het budget kunnen verschillende configuraties worden toegepast. Voor alle modules geldt dat ze modulair, demontabel en herbruikbaar zijn. Een goede keuze voor een duurzame oplossing. We hebben onderstaande modules:

Optimaal parkeercomfort

Op basis van één van de modules ontwerpen we een duurzame parkeergarage die precies aansluit op uw parkeerbehoeften, nu en in de toekomst. Ook zorgen we ervoor dat de parkeergarage past bij de omgeving en de locatie. Daarbij verliezen we geen moment de eindgebruiker uit het oog: een EZ Park parkeergarage biedt optimaal parkeercomfort en veiligheid voor uw medewerkers, uw klanten en andere gebruikers.

De bovengrondse, modulaire parkeergarage BIC
Financieel aantrekkelijke parkeergarage

Financieel aantrekkelijk

We denken desgewenst met u mee over de financiering van uw parkeergarage. Daarnaast kunnen we u ondersteunen bij het, toch vaak complexe, vergunningentraject. Tijdens de daadwerkelijke bouw realiseren wij uw parkeergarage exact volgens het ontwerp en binnen de afgesproken termijn. Ook goed om te weten is dat we uw parkeergarage, door het modulaire aspect en onze effectieve werkwijze, kostenefficiënt voor je realiseren. Ook na de oplevering kunnen we je ondersteunen, bijvoorbeeld bij het beheer en de exploitatie van de parkeergarage. Je kunt dus blijvend op ons rekenen.