Nieuws

Circulaire tweedehands parkeergarage in Malle

Ter uitbreiding van het Algemeen Ziekenhuis Emmaüs, locatie AZ Voorkempen in Malle realiseren we een circulaire tweedehands parkeergarage om te voldoen aan de parkeerbehoefte op de locatie! De uitbreiding van het ziekenhuis leidde tot het opofferen van parkeerplaatsen, waardoor er een dringende behoefte ontstond aan extra parkeerfaciliteiten.

 

Tijdens de aanbestedingsprocedure toonden diverse partijen interesse, maar helaas voldeed niets aan het beschikbare budget. In reactie hierop hebben wij hen benaderd met een alternatief in de vorm van een tweedehands parkeergarage, welke we eerder hebben gedemonteerd bij het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam. Op deze manier bieden wij altijd een passend antwoord op het parkeervraagstuk dat aansluit bij de behoeftes, wensen en eisen van de opdrachtgever.

 

De tweedehands parkeergarage is van uitstekende kwaliteit; de materialen zijn geïnspecteerd en kunnen direct opnieuw worden toegepast. De tweedehands parkeergarage voor het Algemeen Ziekenhuis Emmaüs, locatie AZ Voorkempen omvat één verdieping plus maaiveld en voorziet het ziekenhuis van 400 parkeerplaatsen voor bezoekers en personeel.

 

Vervolgens zal de gehele parkeergarage worden voorzien van beplanting voor een groene uitstraling tegen het bestaande roosterhekwerk. Binnenkort meer!