Nieuws

Derdehands parkeergarage op Eindhoven Airport

In opdracht van Eindhoven Airport realiseren we een derdehands parkeergarage op parkeerterrein P3. Een prachtig voorbeeld van circulaire bouw, doordat deze parkeergarage haar tweede leven diende op Strijp-S in Eindhoven (naast het Klokgebouw) en daarvoor functioneerde als parkeergarage van een ziekenhuis in Nieuwegein. Door onze demontabele en modulaire parkeergarages is het hergebruiken/recyclen van een garage in zijn geheel of in gedeelte eenvoudig mogelijk.

De meerlaagse parkeergarage biedt ruimte aan maximaal 400 auto's. Verder wordt beplanting op de gevels aangebracht voor een groene uitstraling en is verwarming toegevoegd in de hellingbaan om ook bij sneeuw en gladheid veilig te kunnen gebruiken. Tevens komt er een geheel nieuw lifthuis, in dezelfde stijl gebouwd als de eerder gerealiseerde parkeergarage P4.

De oplevering van deze circulaire parkeergarage is naar verwachting in juli 2023. Aanleiding voor de bouw van de extra parkeergarage - bestemd voor passagiers - is om te voorzien in de behoefte aan parkeren op de luchthaven.