Terug naar overzicht 27 maart 2018

Nieuw project: parkeergarage Logistiek Depot DPD

Voor pakketbezorgingsdienst DPD is een parkeergarage van 3 verdiepingen ontwikkeld waarbij zowel de distributiebussen als de personenauto’s van het personeel veilig gestald kunnen worden. De begane grondlaag is met een bruto hoogte van 4,3 meter hoger uitgevoerd dan het standaard EZ-Park systeem, zodat er ruimte is voor 48 distributiebussen. De verdiepingen zijn uitgevoerd met een standaardhoogte van 2,9 meter.

Er zijn kolomafstanden van 10 meter aangehouden, zodat de distributiebussen voldoende manoeuvreerruimte hebben. Een naastgelegen brede hellingbaan voert de personenauto’s omhoog en de ruimte onder de hellingbaan is benut als fietsenstalling.

In een verticaal antraciet volume naast de parkeergarage bevindt zicht het hoofdtrappenhuis met lift en enkele facilitaire ruimten. Een industriële stalen brug verbindt het hoofdtrappenhuis met de grote glazen vliesgevel die leidt naar de kantoren en uiteindelijk het depot. De gevels zijn uitgevoerd in een standaard spijlenhekwerk, incidenteel begroeid met klimplanten. Onderstaand staat een impressie van de parkeergarage.
parkeergarage-dpd-schets-overzicht
parkeergarage-dpd-schets
Wilt u hier meer over weten of heeft u zelf een parkeeroplossing nodig? Neem dan contact met ons op.