Terug naar overzicht 24 maart 2020

Update Wageningen: Beton storten compleet!

Samen met ons collega bedrijf, TH Beton, hebben we onlangs onze disciplines gebundeld met betrekking tot het storten van de druklagen van parkeergarage in Wageningen.

EZ Park parkeergarage Wageningen
Voor het gebouw Plus Ultra op de Wageningen University & Research Campus zijn we momenteel bezig met de bouw van een parkeergarage voor 322 personen auto's, inclusief fietsenstalling met 300 beschikbare plaatsen. De werkzaamheden ten behoeve van de nieuwbouw parkeergarage, inmiddels de tweede EZ Park garage op de campus, verlopen volgens planning. In goede samenwerking met ons collega bedrijf, TH Beton, zijn we verder gegaan met het storten van de betonnen druklagen voor de parkeergarage.

Met een oppervlak van ruim 5.500m2 en een hoeveelheid beton van 450m3 is zowel de eerste als de tweede verdieping, inclusief hellingbaan, voorzien van een strakke, monolithisch afgewerkte betonvloer. Ondanks de mindere weersomstandigheden de afgelopen periode zijn we door goede samenwerking met bouwpartners er in geslaagd op planning te blijven. De eindfase is in volle gang en we kijken uit naar de oplevering!

EZ Park parkeergarage Wageningen