Terug naar overzicht 21 oktober 2021

Vacature: Calculator - Werkvoorbereider

Gaat jouw hart sneller kloppen van mooie projecten? In een dynamische omgeving op het gebied van mobiliteit, volledige circulariteit en innovatie? Dat kun je vinden bij EZ Park uit Eindhoven. Bij EZ Park zijn wij op zoek naar een Calculator - Werkvoorbereider, iemand die vanaf een aanvraag tot en met de realisatie van onze Design & Build projecten betrokken is!

De functie

Als Calculator - Werkvoorbereider lever je een essentiële bijdrage op onze projecten. Binnen het projectteam ben je tijdens de aanbiedingsfase bezig met het doorgronden van de aanvraag van onze opdrachtgevers, het leveren van input op het plan van aanpak, het aanvragen van offertes bij ketenpartners en leveranciers én de bepaling van de kostprijs. Vervolgens ben je tijdens de contract- en realisatiefase bezig met het begeleiden van het engineeringsproces, het inkoopproces en het ondersteunen van de uitvoerder en de projectleider bij het realiseren van het project.

Tijdens de realisatiefase ben je actief met de voorbereiding en controle, veiligheid (opstellen VGM-plan), het organiseren en opstellen van tussentijdse verzoeken tot wijziging en de bijhorende verslaglegging (bouwvergaderingen, afwijkingen, voortgang en oplevering). Kortom, binnen het gehele proces een echte 'spilfunctie' waarin je samen met de diverse afdelingen en onze ketenpartners voor mooie projecten en tevreden opdrachtgevers zorgt!


Wij vragen

Een enthousiast persoon met bewezen ervaring in het uitvoeren van taken die bij de beschrijving van de functie behoren. Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren ben je ondernemend en resultaatgericht, kun je goed plannen en organiseren en ben je communicatief sterk. We zijn benieuwd naar je overtuiging! 
 

Wij bieden

Een uitdagende functie in een dynamische, professionele organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform. De cao voor de bouwnijverheid (UTA) is van toepassing.


Solliciteren

Enthousiast geworden? Neem voor meer informatie contact op met Frank Egelmeers, directeur EZ Park. Hij is bereikbaar op 06 52 39 33 87 of mail jouw CV én motivatie direct naar f.egelmeers@ezpark.nl.