Back to overview 01 april 2020

Vacature: Werkvoorbereider

Gaat jouw hart sneller kloppen van mooie projecten? Ben je goed in plannen en organiseren? En werk je graag samen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen EZ Park in Eindhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider.

De Functie

Als werkvoorbereider lever je een essentiële bijdrage op onze projecten. Je bent verantwoordelijk voor de technische voorbereiding, waarbij je onder andere project- en werkplannen opstelt, de inkoop voorbereidt en de processen bewaakt. Je werkt enthousiast samen met de diverse afdelingen en ketenpartners.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een MBO/HBO diploma Bouwkunde, enkele jaren ervaring in werkvoorbereiding is een pre. Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren ben je ondernemend en resultaatgericht, kun je goed plannen en organiseren. Tot slot ben je communicatief sterk.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische, professionele organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform. De caso voor de bouwnijverheid (UTA) is van toepassing.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden? Mail dan jouw CV en motivatie naar info@ezpark.nl of neem voor informatie contact op met Frank Egelmeers via +31 (0)40 711 47 90.