Blijf op de hoogte

Werkzaamheden overkapping Eindhoven Airport in volle gang!

De werkzaamheden op het platform van Eindhoven Airport zijn in volle gang. In de nachtelijke uren, nadat alle passagiers uit het laatste vliegtuig zijn gestapt, starten we met de werkzaamheden.

Bouw van de overkapping op Eindhoven Airport

Staalconstructie

Iedere nacht wordt er door onze vakbekwame montageploeg in twee richtingen gewerkt aan deze indrukwekkende overkapping. Inmiddels is het grootste deel van de staalconstructie klaar en starten we binnenkort met het dak, waarop een bijzonder ontwerp te zien is met daarin een prominente plek voor de iconen uit de regio. Later in het bouwproces wordt de ‘partnerwand’ geplaatst. Ook wordt er gelijktijdig op de achtergrond op onze HUB, van waaruit de diverse constructieonderdelen en bouwmaterialen in samengestelde vrachten naar de projectlocatie worden vervoerd, overdag hard gewerkt om op het platform aan de overkapping te kunnen bouwen.

Bouw van de overkapping op Eindhoven Airport
Bouw van de overkapping op Eindhoven Airport

Bijzonder project

Een bijzonder project binnen een dynamisch omgeving waarbij strenge veiligheidseisen, procedures en korte doorlooptijden de norm zijn. Door een goede onderlinge afstemming en communicatie verloopt de samenwerking met alle stakeholders uitstekend. Met de realisatie van de overkapping op het platform verhoogt Eindhoven Airport het comfort voor haar reizigers. Tegelijkertijd brengt de luchthaven met het bijzondere ontwerp een ode aan de iconen uit de regio. De totale galerij is naar verwachting eind november helemaal gereed.