projecten

Brainport Industries Campus

EZ Park heeft deze parkeergarage gebouwd als onderdeel van de Brainport Industries Campus (BIC).

 • Klant
  Brainport Industries Campus
 • Capaciteit
  1.000 parkeerplekken
 • Duur bouw
  6 maanden
 • Systeem
  B
Behoud van landschappelijk beeld

Behoud van landschappelijk beeld

Om te voldoen aan een parkeervraag van ruim 1.000 plaatsen voor auto’s en fietsen en tegelijkertijd het landschappelijke beeld in stand te houden, is gekozen om de parkeergarage in de ecologische hoofdstructuur te plaatsen. Gevelbegroeiing kuipt omhoog langs de rvs spandraden, waardoor de staalconstructie langzaam wordt opgenomen in het groen.

Gebruiksgemak en veiligheid

Gebruiksgemak en veiligheid

De 5-laagse parkeergarage betreft een hellingbaan op de kopse zijde van het gebouw. Met een kolomvrije parkeereenheid van 16,3 meter is het gebruiksgemak en de veiligheid geoptimaliseerd. De draagconstructie garandeerd een lange levensduur en is demontabel en herbruikbaar. Indien de parkeervraag toeneemt is rekening gehouden met een uitbreiding in het plan.

Korte bouwtijd, hoge kwaliteit

Korte bouwtijd, hoge kwaliteit

De parkeergarages van EZ Park kennen een relatief korte bouwtijd en een hoog kwaliteitsniveau. De productietijd van de staalconstructie speelt een belangrijke rol. Dankzij onze moderne productiefaciliteiten zijn wij in staat grote volumes te produceren met een korte doorlooptijd. 

“Uiteraard is de gehele parkeergarage demontabel en modulair opgebouwd. Hergebruik als geheel of in gedeelte is eenvoudig mogelijk.”

 

2 afbeeldingen naast elkaar
2 afbeeldingen naast elkaar