projecten

Jumbo, Nieuwegein

Voor Jumbo Supermarkten bouwden we de parkeergarage van 1277 plaatsen bij het nieuwe distributiecentrum in Nieuwegein. Wat de 4-laagse parkeergarage zo bijzonder maakt? Het formaat.

 • Klant
  Jumbo
 • Capaciteit
  1277 parkeerplekken
 • Duur bouw
  5 maanden
 • Systeem
  B
Kolossale parkeergarage opgeleverd

Kolossale parkeergarage opgeleverd

Doordat we ook dit keer met hetzelfde bouwteam werkten, wist iedereen wat er moest gebeuren.De communicatielijnen waren kort en de transparantie sprak de klant aan. Door te werken met een vast team zijn we goed op elkaar ingespeeld en voorkomen we inefficiency. Daardoor hebben we ook deze garage weer snel en vakkundig weten te bouwen.

Toekomstbestendig

Toekomstbestendig

Zoals alle parkeergarages van EZ Park is ook deze demontabel en flexibel. Met een verdiepingshoogte van 4 meter is rekening gehouden om in de toekomst de begane grond te gebruiken als parkeervoorziening voor 160 distributiebussen. Ook het aantal laadpalen voor elektrische voertuigen is middels het geïntegreerde onderverdeelstation eenvoudig uit te breiden.

Volledig demontabel

Volledig demontabel

Ter gevelbegroeiing is een variatie aan klimplanten gekozen en betreft het een natuurlijk geventileerde parkeergarage. De gescheiden in- en uitritten en entrees worden geaccentueerd in de gevel met verticale lamellen in de bedrijfskleuren van Jumbo. Tot slot is het distributiecentrum verbonden met een passerele, zodat de oversteek droog kan worden gemaakt.

“De 4-laagse kolossale en toekomstbestendige parkeergarage hebben we door ons bouwteamverband in no-time gerealiseerd.”