projecten

Vanderlande, Veghel

Bij Vanderlande in Veghel heeft EZ Park door de jaren heen een parkeergarage met in totaal 1578 parkeerplekken gerealiseerd, inclusief diverse uitbreidingen!

 • Klant
  Vanderlande
 • Capaciteit
  1578 parkeerplekken
 • Duur bouw
  14 maanden totaal
 • systeem
  C
Vijflaagse parkeergarage

Vijflaagse parkeergarage

In 2014 startte EZ Park met de realisatie van een nieuwe parkeergarage in 5 bouwlagen op het bestaande geasfalteerde parkeerterrein van Vanderlande. Hierdoor ontstond er ruimte voor het nieuwbouw kantoor van 20.000m2 op eigen terrein. In bouwtijd van 4 maanden werd een parkeergarage voor 490 auto's gerealiseerd met fraaie gevelafwerking en in de bedrijfskleuren.

Eerste uitbreiding parkeergarage

Eerste uitbreiding parkeergarage

Begin 2017 is EZ Park gestart met een uitbreiding op de al eerder gerealiseerde parkeergarage P1. Deze uitbreiding maakte, na een bouwtijd van 5 maanden, plaats voor 707 extra parkeerplaatsen. Iedere parkeergarage is modualir, flexibel, demontabel en duurzaam. Uit- en inbreiding is eenvoudig te realiseren.

Realisatie P3

Realisatie P3

Na de bouw en eerdere uitbreiding van de parkeergarage van Vanderlande, is deze wederom uitgebreid met ditmaal een derde parkeergelegenheid P3. De nieuwe garage, bestaande uit 381 extra parkeerplaatsen, vormt het sluitstuk tussen de bestaande delen van P1 en P2. De nieuwste uitbreiding van Vanderlande is in oktober 2019 gestart met een bouwtijd van 5 maanden.

EZ Park creeert ruimte

EZ Park creeert ruimte

Met rijwegen op iedere verdieping, wordt de verbinding gevormd met de bestaande parkeergarage. Het nieuwe gedeelte is uitgevoerd zonder eerste verdiepingsvloer, waardoor een vrije ruimte van de begane grond tot de tweede verdieping ontstaat. Om optimaal gebruik te maken van de bebouwde oppervlakte zal de ruimte op de begane grond worden gebruikt als bedrijfshal.

“Bij EZ Park bouwen we uw bovengrondse parkeergarage demontabel, flexibel en modulair. In- en uitbreiding is altijd eenvoudig en snel te realiseren.”

 

2 afbeeldingen naast elkaar
2 afbeeldingen naast elkaar