projecten

Welkoop, Apeldoorn

In Apeldoorn realiseerden we voor het distributiecentrum van Welkoop een bovengrondse parkeergarage voor 184 personenauto's en 36 fietsen.

 • Klant
  Welkoop
 • Capaciteit
  184 parkeerplaatsen voor auto's en 36 voor fietsen
 • Duur bouw
  3,5 maanden
 • Systeem
  B
Bovengrondse parkeergarage

Bovengrondse parkeergarage

De bovengrondse parkeergarage in Apeldoorn bestaat uit maaiveld parkeren en één bouwlaag. In totaal biedt de garage plaats aan 184 personenauto's en 36 fietsen en heeft 12 x 2 laadpunten voor elektrische auto's evenals 12 laadpalen voor elektrische fietsen op de begane grond. Zoals iedere parkeergarage die EZ Park bouwt is ook deze volledig modulair, demontabel en onderhoudsvriendelijk.

Aangename uitstraling

Aangename uitstraling

Eén gevel is afgewerkt met dubbelstaaf draadmat waar klimplanten tegenaan groeien. De straatzijde krijgt hierdoor een mooie groene gevel terwijl de gevel richting het terrein oogt als die van een standaard parkeergarage die functioneel is. Door het plaatsen van levensgrote letters (Welkoop), op het decor van een begroeide gevel, verkrijgt het parkeerdek een aangename uitstraling!

Duurzaam en efficient

Duurzaam en efficient

De parkeergarage bestaat uit een slim, innovatief en circulair gebouwconcept: modulair, flexibel, demontabel, uitbreidbaar, verplaatsbaar en toekomstbestendig. Er is sprake van een intelligent ontwerp met een grote mate van repetitie dat snel en efficiënt bouwen mogelijk maakt. Meer weten over de duurzame toepassingen? Vraag ons naar de mogelijkheden.