Parkeergarage

Parkeergarage Brocasef, Amsterdam

In opdracht van Heembouw hebben we de groene, 3-laagse parkeergarage bij DC Brocasef gerealiseerd. Een duurzame, natuurinclusieve garage die plaats zal bieden aan 281 auto's en 112 fietsen. De garage is voorzien voor het personeel van de stadsdistributie van Brocasef in Amsterdam Osdorp.

Parkeergarage Brocasef in Amsterdam
Parkeergarage Brocasef in Amsterdam
Parkeergarage Brocasef in Amsterdam

Duurzaam en natuurinclusief

Parkeergarage Brocasef is een zeer duurzame en natuurinclusieve garage. Op de gevels is beplanting aangebracht, zodat de garage niet alleen voorzien wordt van een mooie, groene uitstraling maar tevens het verkeersgeluid wordt gedempt, de lucht gezuiverd en zuurstof wordt geproduceerd! Uiteraard is de garage voorzien van laadpalen voor elektrische auto's en 20 oplaadpunten voor e-bikes. Na de oplevering heeft de parkeergarage het BREAAM Very Good-certificaat ontvangen, de beoordelingsmethode op integrale duurzaamheid binnen een project.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met EZ Park of maak de quickscan met onze configurator en weet snel welk type parkeergarage het beste bij uw vraagstuk past. Ook kunnen we u na contact een indicatie geven van de kosten.