Parkeergarage

Parkeergarage DPD, Oirschot

Voor pakketservice DPD in Oirschot hebben we een parkeergarage waar zowel 48 distributiebussen op de begane grond kunnen parkeren als 116 en 117 personenauto's op de respectievelijk eerste en tweede verdieping geparkeerd kunnen worden. Het parkeergebouw heeft een footprint van circa 3.600 vierkante meter.

Distributiebussen en personenauto's

De parkeergarage heeft 3 verdiepingen om zowel ruimte te bieden aan distributiebussen als personenauto’s. Hierbij is rekening gehouden met extra hoogte en kolomafstanden van 10 meter, waardoor de distributiebussen genoeg manoeuvreerruimte hebben. De hellingbaan zorgt dat de personenauto’s omhoog gevoerd worden. Hieronder bevindt zich een fietsenstalling.

Trappenhuis en gevels

Naast de parkeergarage bevindt zich het hoofdtrappenhuis met een lift en een aantal facilitaire ruimten. Het hoofdtrappenhuis wordt met een industriële stalen brug verbonden met de glazen vliesgevel die naar de kantoren en uiteindelijk het depot leidt. De gevels zijn gemaakt van standaard spijlenwerk wat begroeid is met klimplanten.

Parkeergarage DPD in Oirschot
Parkeergarage DPD in Oirschot

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met EZ Park of maak de quickscan met onze configurator en weet snel welk type parkeergarage het beste bij uw vraagstuk past. Ook kunnen we u na contact een indicatie geven van de kosten.