Parkeergarage

Parkeergarage Jumbo, Nieuwegein

Voor Jumbo Supermarkten bouwden we de kolossale parkeergarage bij het nieuwe distributiecentrum in Nieuwegein. Wat de parkeergarage zo bijzonder maakt? Het formaat. Deze 4-laagse toekomstbestendige parkeergarage hebben we door altijd in hetzelfde bouwteamverband te werken in no-time gerealiseerd. Iedereen wist wat er moest gebeuren; de communicatielijnen waren kort en de transparantie sprak de opdrachtgever aan.

Opdrachtgever: Jumbo | Parkeerplaatsen: 1277 | Duur: 5 maanden | Systeem: B

Toekomstbestendig, volledig demontabel

Zoals alle parkeergarages van EZ Park is ook deze demontabel en flexibel. Met een verdiepingshoogte van 4 meter is rekening gehouden om in de toekomst de begane grond te gebruiken als parkeervoorziening voor 160 distributiebussen. Ook het aantal laadpalen voor elektrische voertuigen is middels het geïntegreerde onderverdeelstation eenvoudig uit te breiden.

Ter gevelbegroeiing is een variatie aan klimplanten gekozen en betreft het een natuurlijk geventileerde parkeergarage. De gescheiden in- en uitritten en entrees worden geaccentueerd in de gevel met verticale lamellen in de bedrijfskleuren van Jumbo. Tot slot is het distributiecentrum verbonden met een passerele, zodat de oversteek droog kan worden gemaakt!

Parkeergarage Jumbo Supermarkten in Nieuwegein

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met EZ Park of maak de quickscan met onze configurator en weet snel welk type parkeergarage het beste bij uw vraagstuk past. Ook kunnen we u na contact een indicatie geven van de kosten.