Parkeergarage

Parkeergarage Plus Ultra, Wageningen

In opdracht van Wageningen University & Research Campus hebben we een groene, bovengrondse parkeergarage Plus Ultra gerealiseerd dat plaats biedt voor 322 auto's en 300 fietsen. De parkeergarage Plus Ultra is net als de eerder gerealiseerde garage op de campus van WUR voorzien van een mooie, groene uitstraling om de duurzame identiteit van de campus te behouden.

Groene uitstraling

Aan alle zijden van de parkeergarage zijn klimplanten aangebracht aan de staalconstructie, deze zullen de parkeergarage dan ook de groene uitstraling leveren die bij de identiteit van de campus behoort. De klimop zal zich omhoog werken tegen de stalen draadmatten, hierdoor wordt tevens het verkeersgeluid gedempt, de lucht gezuiverd en zuurstof geproduceerd!

Voor personenauto's en fietsen

Door een toenemende vraag naar fietsparkeren, biedt parkeergarage Plus Ultra niet alleen plaats voor 322 auto's, maar ook aan fietsen. Tussen de parkeergarage en het Plus Ultra II gebouw hebben we een fietsenstalling gerealiseerd voor het stallen van 300 fietsen. Tevens is wegens het relatief kleine bouwoppervlak gekozen voor hellingbaan parkeren. Hierdoor wordt het aantal parkeerplaatsen gemaximaliseerd, doordat aan beide kanten parkeermogelijkheden aanwezig zijn.

Laadpalen voor elektrische auto's

De parkeergarage Plus Ultra beschikt over 40 laadpalen, waarvan 20 op de begane grond en 20 op de eerste verdieping. Ieder van deze laadpalen beschikt over een dubbele stroomuitgang, waardoor er 80 elektrische auto's gebruik van kunnen maken! Vanuit de technische ruimte onder de hellingbaan naar de eerste verdieping, worden de laadpalen van stroom voorzien.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met EZ Park of maak de quickscan met onze configurator en weet snel welk type parkeergarage het beste bij uw vraagstuk past. Ook kunnen we u na contact een indicatie geven van de kosten.