Parkeergarage

Tijdelijke parkeergarage Strijp-S, Eindhoven

Naast het Klokgebouw op het Strijp-S terrein in Eindhoven, gelegen aan het spoor, hebben we een tweedehands parkeergarage voor tijdelijk gebruik gerealiseerd. De 4-laagse garage is geplaatst als tijdelijke oplossing om voldoende parkeergelegenheid te creëren maar toch flexibel te blijven in de indeling van de creatieve stadswijk. De parkeergarage hebben we inmiddels weer in zijn geheel gedemonteerd en herplaatst om zelfs een derde leven te leiden. Op Strijp-S bood het plaats voor 450 personenauto's.

Tijdelijke parkeergarage Strijp-S
Tijdelijke parkeergarage Strijp-S

Circulair hergebruik

De tijdelijke parkeergarage op Strijp-S is een prachtig voorbeeld van circulair hergebruik. De garage functioneerde voorheen als parkeergarage bij het ziekenhuis in Nieuwegein, voordat deze op Strijp-S kwam te staan. Later is deze zelfs weer opnieuw in zijn geheel gedemonteerd en voorzien van maar liefst een derde leven als de derdehands parkeergarage op Eindhoven Airport! Een duurzame en financieel aantrekkelijke oplossing. Dit is kenmerkend voor de demontabele, modulaire parkeergarages van EZ Park.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met EZ Park of maak de quickscan met onze configurator en weet snel welk type parkeergarage het beste bij uw vraagstuk past. Ook kunnen we u na contact een indicatie geven van de kosten.