Parkeergarage

Parkeergarage The Joan II, Amsterdam

In Amsterdam hebben we de 3-laagse bovengrondse parkeergarage The Joan II gerealiseerd, een stijlvol parkeerhuis met ruime parkeergelegenheid voor The Joan I en Bouwmaat XL. De garage is gerealiseerd in opdracht van Visser & Smit Bouw en biedt plaats voor 376 parkeerplaatsen en 155 fietsparkeerplaatsen.

Duurzame oplossing

De gebouwen bevinden zich op een zichtlocatie bij het knooppunt van de A10 en de A2. Om het ontwerp mooi aan te laten sluiten op de vormgeving van het naastgelegen kantorengebouw, is de parkeergarage voorzien van een mooie, groene gevel door het aanbrengen van een draadnet met plantenbakken.

Daarnaast zijn er uiteraard oplaadpunten voor elektrische voertuigen beschikbaar en is de parkeergarage zoals men van ons gewend is geheel modulair, demontabel, duurzaam en toekomstbestendig. De installaties van de drie verdiepingen tellende parkeergarage worden volledig gevoed vanuit de duurzame (hoofd)installatie van The Joan I.

Parkeergarage The Joan II in Amsterdam

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met EZ Park of maak de quickscan met onze configurator en weet snel welk type parkeergarage het beste bij uw vraagstuk past. Ook kunnen we u na contact een indicatie geven van de kosten.