Parkeergarage

Parkeergarage Van Rooi Meat, Helmond

EZ Park heeft de nieuwe parkeergarage voor Van Rooi Meat in Helmond gerealiseerd. De garage bestaat uit vier verdiepingen en biedt plaats aan 426 parkeerplekken en zelfs 18 vrachtwagens op de begane grond. Een oplossing op maat voor een specifieke parkeerbehoefte.

Parkeergarage Van Rooi Meat in Helmond
Parkeergarage Van Rooi Meat in Helmond

Dure vierkante meters beter benutten

Bij Van Rooi Meat is goed nagedacht over hoe de ruimte van het terrein het beste kan worden benut. Het is een bedrijf dat snel in aantal werknemers steeg. Er moest nagedacht worden over uitbreiding van de parkeervoorziening, waarbij geen ruimte was voor uitbreiding op maaiveldniveau en extra grond aankopen vaak de duurste oplossing is.

Parkeergarage Van Rooi Meat in Helmond

We kunnen onze modulaire parkeergarages aanpassen op de parkeerbehoefte van onze klanten. Voor Van Rooi Meat hebben we de eerste laag verhoogd, waardoor 18 vrachtwagens parkeergelegenheid hebben op de begane grond van de parkeergarage. De slimme toepassing van de verschillende parkeertypes werkt ruimtebesparend.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met EZ Park of maak de quickscan met onze configurator en weet snel welk type parkeergarage het beste bij uw vraagstuk past. Ook kunnen we u na contact een indicatie geven van de kosten.