Parkeergarage

Parkeergarage Vanderlande, Veghel

Bij Vanderlande in Veghel heeft EZ Park in verschillende fases een parkeergarage van 5 bouwlagen met in totaal 1578 parkeerplekken gerealiseerd. Na een parkeergarage te hebben gerealiseerd kwam enkele jaren later de vraag voor uitbreiding, om vervolgens enkele jaren later wederom uit te breiden met een derde parkeergelegenheid. Bij EZ park bouwen we uw bovengrondse parkeergarage demontabel, flexibel en modulair. In- en uitbreiding is daarom altijd eenvoudig en snel te realiseren.

Vijflaagse parkeergarage

In 2014 startte EZ Park met de realisatie van een nieuwe parkeergarage in 5 bouwlagen op het bestaande geasfalteerde parkeerterrein van Vanderlande. Hierdoor ontstond er ruimte voor het nieuwbouw kantoor van 20.000m2 op eigen terrein. In bouwtijd van 4 maanden werd een parkeergarage voor 490 auto's gerealiseerd met fraaie gevelafwerking en in de bedrijfskleuren.

Eerste uitbreiding

Begin 2017 is EZ Park gestart met een uitbreiding op de al eerder gerealiseerde parkeergarage P1. Deze uitbreiding maakte, na een bouwtijd van 5 maanden, plaats voor 707 extra parkeerplaatsen. Iedere parkeergarage is modualir, flexibel, demontabel en duurzaam. Uit- en inbreiding is eenvoudig te realiseren.

Realisatie P3

Na de bouw en eerdere uitbreiding van de parkeergarage van Vanderlande, is deze wederom uitgebreid met ditmaal een derde parkeergelegenheid P3. De nieuwe garage, bestaande uit 381 extra parkeerplaatsen, vormt het sluitstuk tussen de bestaande delen van P1 en P2. De nieuwste uitbreiding van Vanderlande is in oktober 2019 gestart met een bouwtijd van 5 maanden.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met EZ Park of maak de quickscan met onze configurator en weet snel welk type parkeergarage het beste bij uw vraagstuk past. Ook kunnen we u na contact een indicatie geven van de kosten.