Parkeergarage

Parkeergarage Radix, Wageningen

Op het duurzame Wageningen University & Research Campus terrein hebben we de houten, groene parkeergarage Radix gebouwd. De uitbreiding van de universiteitsactiviteiten en het belang om de groene identiteit van de campus te behouden was de aanleiding om het parkeren in het gebied te clusteren.

EZ Park zorgt voor innovatie

Door op innovatieve wijze schuin parkeren te combineren met een dubbele hellingbaan is de footprint van een nieuwe parkeervoorzienging geminimaliseerd en het aantal parkeerplaatsen gemaximaliseerd tot 422 stuks. Het is een systeem type B garage met hellingbaan aan de buitenzijde en uitgevoerd met kanaalplaatvloeren met druklaag.

Parkeergarage Radix op Wageningen University & Research campus

Door met een vast team te werken wordt niet alleen effectief omgegaan met kennis, tijd en geld, maar is er tevens een duidelijk aanspreekpunt voor de klant. De communicatie verloopt snel en direct.

Synergie tussen ecologie en architectuur

In de gevel vormt het onregelmatig dambord van inheemse begroeiing en houten lamellen een synergie tussen ecologie en architectuur. De onbehandelde Accoya houten lamellen zijn onderhoudsarm en voorzien het gebouw van een goede doorstroming van buitenlucht. De beplanting versterkt de biodiversiteit, dempt verkeersgeluid, bindt fijnstof en produceert zuurstof.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met EZ Park of maak de quickscan met onze configurator en weet snel welk type parkeergarage het beste bij uw vraagstuk past. Ook kunnen we u na contact een indicatie geven van de kosten.