Parkeergarage

Parkeergarage Welkoop, Apeldoorn

In Apeldoorn hebben we voor het distributiecentrum van Welkoop een bovengrondse parkeergarage voor 184 personenauto's en 36 fietsen gerealiseerd. De garage bestaat uit maaiveld parkeren en één bouwlaag. In totaal biedt de garage plaats aan 184 personenauto's en 36 fietsen. Ook heeft de garage 12 x 2 laadpunten voor elektrische auto's evenals 12 laadpalen voor elektrische fietsen op de begane grond.

Parkeergarage Welkoop in Apeldoorn
Parkeergarage Welkoop in Apeldoorn
Parkeergarage Welkoop in Apeldoorn
Parkeergarage Welkoop in Apeldoorn

Duurzaam en efficiënt met een aangename uitstraling

Eén gevel is afgewerkt met dubbelstaaf draadmat waar klimplanten tegenaan groeien. De straatzijde krijgt hierdoor een mooie groene gevel terwijl de gevel richting het terrein oogt als die van een standaard parkeergarage die functioneel is. Door het plaatsen van levensgrote letters (Welkoop), op het decor van een begroeide gevel, verkrijgt het parkeerdek een aangename uitstraling!

De parkeergarage bestaat uit een slim, innovatief en circulair gebouwconcept: modulair, flexibel, demontabel, uitbreidbaar, verplaatsbaar en toekomstbestendig. Er is sprake van een intelligent ontwerp met een grote mate van repetitie dat snel en efficiënt bouwen mogelijk maakt. Meer weten over de duurzame toepassingen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met EZ Park of maak de quickscan met onze configurator en weet snel welk type parkeergarage het beste bij uw vraagstuk past. Ook kunnen we u na contact een indicatie geven van de kosten.