Parkeergarage

Parkeergarage Spoorzone Zwijsen, Tilburg

Voor de Gemeente Tilburg realiseerden we de 6-laagse, bovengrondse parkeergarage aan het spoor bij entreegebied Zwijsen in de Spoorzone Tilburg. Parkeergarage Spoorzone Zwijsen is een innovatief, circulair en multifunctioneel gebouw: stoer en markant, modulair en demontabel volgens het EZ Park concept. 

Slim, circulair en multifunctioneel

De nieuwe parkeergarage is dichtbij het station en ligt in de herontwikkelingslocatie Spoorzone Tilburg. In de 230 meter lange parkeergarage is plek voor 733 auto's. Daarnaast zit er een gratis openbare, beheerde fietsenstalling in de garage. Daar is plek voor zo'n 202 fietsen en 81 scooters. Ook heeft de nieuwe garage 150 plekken waar auto's opgeladen kunnen worden. Op het dak liggen zonnepanelen en het dak is begroeid met planten. De garage is genomineerd voor een Benelux Trofee.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met EZ Park of maak de quickscan met onze configurator en weet snel welk type parkeergarage het beste bij uw vraagstuk past. Ook kunnen we u na contact een indicatie geven van de kosten.