Demontabele parkeergarage

Bij gebiedsontwikkelingen kunnen tijdelijke parkeerproblemen ontstaan. Tijdelijke, demontabele parkeergarages bieden in zo’n geval de oplossing. Tijdelijke parkeergarages worden veelal maximaal 5 jaar gebruikt en kunnen in verschillende concepten worden toegepast. Met onze demontabele, duurzame, modulaire parkeergarages kunnen we gemakkelijk inspelen op tijdelijke parkeerbehoefte.

De parkeergarages van EZ Park kunnen eenvoudig worden gedemonteerd en elders worden gemonteerd. Dit kan in zijn geheel, een gedeelte of met een uitbreiding. Onze parkeergarages zijn volledig en gemakkelijk herbruikbaar en recyclebaar.

Demontabele parkeergarage
Demontabele parkeergarage

Constructie van een demontabele parkeergarage

Onze demontabele parkeergarages zijn opgebouwd uit standaard elementen van staal en beton. Het gebruik van deze elementen biedt flexibiliteit in de toekomst. De parkeergarage kan immers gemakkelijk worden uitgebreid, veranderd en zelfs worden verplaatst. Onze parkeergarages bieden de meest efficiënte parkeeroplossing voor uw locatie, passend binnen de geldende regelgeving met ruimte voor uw wensen.

We adviseren, ontwerpen en bouwen. Natuurlijk is de bouw van een demontabele parkeergarage een complex project, maar door onze aanpak, kennis en ervaring hoeft u zich daar geen moment zorgen over te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op.