Terug naar overzicht 19 mei 2020

Leegstaande parkeergarage door corona? Dit is wat jij kan doen!

Een leegstaande garage is natuurlijk een somber aanzicht. Maar dat is niet het einde! Er zijn namelijk nog een hoop dingen die jij kan doen om te zorgen dat jouw garage spic en span de corona-crisis uitkomt!
 

Ongekende wereld

Momenteel leven we in een ongekende wereld, waarin we de gezondheid en veiligheid van ons allen voorop stellen. We blijven zo veel mogelijk thuis, proberen desondanks te werken waar kan en leven de gegeven maatregelen na. Inmiddels zijn er versoepelingen, maar we zijn er nog niet uit. Alhoewel de nadruk ligt op de gezondheid, leidt het bedrijfsleven eronder en raakt de corona-crisis zich binnen iedere branche op haar eigen manier. We hebben namelijk allemaal een baan of een bedrijf te runnen. Hoe is dat voor EZ Park?
 

Leegstaande parkeergarage


Leegstaande garages

De laatste tijd ervaren we een bijzondere situatie door de gevolgen van de corona-crisis. Wat we momenteel zien is namelijk, dat de door ons gebouwde parkeergarages niet of matig vol staan. Dat is natuurlijk een somber aanzicht. Een lege parkeergarage kan daarentegen ook gezien worden als drijfveer om zo goed mogelijk door te blijven gaan en het oog te leggen op vlakken waar normaal geen tijd voor is. Met een volle parkeergarage wil je namelijk toch de beste service bieden en het zo voorspoedig mogelijk maken voor jouw bezoekers. Een lege parkeergarage biedt mogelijkheden om de garage te voorzien van onderhoud, zonder daarbij hinder te ondervinden aan gebruikers en/of geparkeerde auto's.

 

Wij bouwen (veilig) door

Onze bouwopdrachten lopen door en wij nemen de maatregelen als genomen door de overheid in acht. Uiteraard sluiten wij niet onze ogen voor het feit dat een periode kan komen waarbij de stilstand die inmiddels is opgetreden bij het aanvragen van vergunningen en definitief uitwerken van plannen eens terug zullen komen in onze werkvoorraad. Onze steun is in deze tijd daarom ook uitgegaan naar exploitanten welke garages exploiteren op alle druk bezochte plekken, bijvoorbeeld vliegvelden, evenementen en centrumlocaties.

Bouw parkeergarage corona


Wat nu te doen?

Alhoewel lege parkeergarages geen prettig aanzicht is om te zien, voorziet het ook mogelijkheden voor een goede onderhoudsbeurt! EZ Park is een leverancier van garages en levert turn-key parkeergarages aan de uiteindelijke gebruiker, vastgoedeigenaar of exploitant. Als aannemer zijn we nooit betrokken bij de exploitatie van een garage, echter weten we wel hoe we een garage zo interessant en goed mogelijk in kunnen richten naar aanleiding van het toekomstig gebruik. Ook al zijn we dan niet meer betrokken bij het onderhoud en exploitatie, denken we nog altijd graag met je mee. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Het onderhoud van deuren (schoonmaak- en schilderwerk)

  • Controleren van biggenbruggen: liggen ze nog allemaal vast en recht?

  • Het schoon vegen/blazen van de parkeerdekken

  • Het schoonmaken van drainagegoten, putjes, etc.

  • De wegmarkeringen, pijlen e.d. opnieuw spuiten

  • Tot slot, het nalopen van onder andere dakbedekking, kitwerk, constructieonderdelen of de hang- en sluitwerk deuren.


Zorg dat je garage er tip top bijligt en beter uit deze corona-crisis komt dan tevoren! Succes!

Leegstaande parkeergarage corona