Blijf op de hoogte

Een moderne parkeeroplossing die flexibiliteit biedt voor de toekomst

Vandaag de dag leven we in een dynamische en snel veranderende wereld, dit vergt aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Binnen de wereld van autorijden bestaat er veel onzekerheid over de toekomstige ontwikkelingen. Onze demontabele parkeergarages bieden hier de optimale oplossing voor. Het is noodzakelijk om parkeervoorzieningen demontabel te realiseren, om zo flexibel te kunnen zijn en snel wijzigingen door te kunnen voeren. Al onze parkeergarages zijn demontabel gerealiseerd voor opdrachtgevers zoals DPDBrainport Industries Campus (BIC) en meer.

Een demontabele, flexibele parkeergarage

Wat is een demontabele parkeergarage?

Demontabele parkeergarages zijn parkeergarages welke in zijn geheel of gedeeltelijk gedemonteerd kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om parkeergarages ergens anders te plaatsen en her te gebruiken. Ook is hierdoor uit- en inbreiding gemakkelijk te realiseren. Al onze parkeergarages zijn zo gerealiseerd dat ze demontabel zijn. Om er voor te zorgen dat een parkeergarage demonteerbaar is, wordt er gebruik gemaakt van hetzelfde gebouwsysteem. Daarnaast biedt het gebruik van dezelfde standaard elementen van staal en beton flexibiliteit voor de toekomst. Op deze manier bieden onze parkeergarages de meest efficiënte parkeeroplossing voor uw locatie met ruimte voor uw persoonlijke wensen.

In tegensteling tot ondergrondse parkeergarages bieden demontabele parkeergarages wel de mogelijkheid om een specifieke locatie in de toekomst voor andere doeleinde te gebruiken. Op locaties waar ondergrondse parkeergarages gelokaliseerd zijn geweest, kun je in de toekomst niet eenvoudig iets anders realiseren.

Het belang van een demontabele parkeergarage

Het kan voorkomen, met wat voor reden dan ook, dat de parkeerbehoefte veranderd. Met onze demontabele parkeergarages kan er dan relatief snel plaats worden gemaakt voor een andere doelbestemming voor de locatie. Ook wanneer een bedrijf van locatie wijzigt, is het zelfs mogelijk dat de parkeergarage mee verhuisd. Dit maakt het ideaal voor zowel permanent als tijdelijk gebruik. De herbruikbaarheid en de soort materialen maken het een ontzettend duurzame oplossing.

Demontabele parkeergarage

Uitgebreide mogelijkheden

Door demontabel te bouwen creëer je diverse mogelijkheden welke flexibiliteit opleveren voor de toekomst. Allereerst biedt het de mogelijkheid om een parkeergarage uit te breiden en in te krimpen bij een toe- of afname van een parkeerbehoefte, zowel horizontaal als verticaal. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om een parkeergarage in zijn geheel te demonteren en elders te plaatsen. Tot slot is de gebruiksduur van alle onderdelen op te splitsen. Dit zorgt er voor dat het bouwwerk gedeeltelijk een eigen leven kan gaan leiden als bepaalde componenten niet meer bruikbaar zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat een quickscan maken

De bouw van een parkeergarage is een complex project en vergt daarom ook de nodige voorbereiding. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit goed te laten verlopen. Middels een quickscan kunnen we snel duidelijkheid bieden over de mogelijkheden. Tijdens een quickscan worden al uw wensen, de mogelijkheden en oplossingen in kaart gebracht. Bent u geïnteresseerd in onze demontabele parkeergarages of naar een van onze andere parkeervoorzieningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.