Blijf op de hoogte

Parkeergarage Plus Ultra opgeleverd!

De parkeergarage Plus Ultra op de Wageningen University & Research campus heeft haar oplevering genaderd. Het is inmiddels de tweede parkeergarage die EZ Park op het campus terrein heeft gerealiseerd. Een mooie parkeergarage in een groene uitstraling. 

Parkeergarage Plus Ultra

Tweede parkeergarage op Wageningen University & Research campus

Enige tijd geleden is de parkeergarage Plus Ultra, gelegen op de Wageningen University & Research campus opgeleverd. Plus Ultra is, na P1 Radix alweer de tweede garage die we op het campus terrein hebben gerealiseerd en biedt plek aan 322 auto's. Door een toenemende vraag naar fietsparkeren zijn er 300 parkeerplekken gerealiseerd voor fietsen! Om de groene en duurzame identiteit van de campus te behouden, is wederom gekozen voor een mooie, groene uitstraling.

Bovendien zijn 40 laadpalen in de parkeergarage geplaatst met dubbele stroomuitgang. Hierdoor is de parkeergarage beschikbaar voor 80 elektrische auto's. Evenals de andere parkeergarage van EZ Park is Plus Ultra volledig modulair en demontabel, duurzaam en toekomstbestendig! Bekijk het referentie overzicht voor meer informatie!

Parkeergarage Plus Ultra
Parkeergarage Plus Ultra