Overkapping

Overkapping Eindhoven Airport

In opdracht van Eindhoven Airport realiseerden we de schitterende 400+ meter lange overkapping op het platform van de luchthaven ten behoeve van extra comfort voor de passagiers. Een goede voorbereiding en samenwerking in de totstandkoming van de overkapping heeft een zeer mooi eindresultaat neergezet op het platform van de luchthaven.

's Nachts op het platform, overdag op de HUB

De galerij biedt extra comfort aan de reizigers en geeft daarnaast door het bijzondere ontwerp een verrassende eerste indruk en mooie herinnering aan de Brainportregio. Iedere nacht is er door onze vakbekwame montageploeg in twee richtingen gewerkt aan deze indrukwekkende overkapping. Ook werd overdag gelijktijdig op onze HUB, van waaruit de diverse constructieonderdelen en bouwmaterialen in samengestelde vrachten naar de projectlocatie worden vervoerd, hard gewerkt om op het platform aan de overkapping te kunnen bouwen.

Dynamische omgeving

Een dynamische omgeving waarbij strenge veiligheidseisen, procedures en korte doorlooptijden de norm zijn. Door goede onderlinge communicatie verliep de samenwerking met alle stakeholders uitstekend. Reizigers kunnen nu droog en beschermd van weersinvloeden van en naar het vliegtuig lopen en tegelijkertijd genieten van al het bijzonders dat onze regio te bieden heeft.

De overkapping op Eindhoven Airport
De overkapping op Eindhoven Airport
De overkapping op Eindhoven Airport
De overkapping op Eindhoven Airport

Brainportregio

In de overkapping is een uniek ontwerp te zien met daarin prominente plekken voor de iconen uit de regio zoals Van Gogh, innovaties, architectuur, kunst en cultuur die een beeld geven van Eindhoven. Ook is een fraaie "partnerwand" opgenomen dat een ode brengt aan o.a. PSV en Brainport Eindhoven. Een mooi gebaar van EHV Airport en een visitekaartje voor de regio.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met EZ Park en vraag ons naar de mogelijkheden!